Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:36

Günışığı Kapalı Düğün Salonu: Yaz ve Kış Mevsimlerinde Muhteşem Düğünler

Günışığı Kapalı Düğün Salonu, muhteşem tasarımı ve kusursuz hizmetiyle dört mevsim unutulmaz düğünler için ideal bir seçenek sunuyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2024 02:06   Güncelleme : 16-04-2024 20:49
Günışığı Kapalı Düğün Salonu: Yaz ve Kış Mevsimlerinde Muhteşem Düğünler

Sektördeki en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Günışığı Kır Bahçesi Düğün Salonu, artık yaz ve kış düğünlerine kapalı mekanıyla da ev sahipliği yapıyor.

Kır düğünleri için tercih edilen salon, kış ve yaz mevsimlerinde düğün, nişan, sünnet, kongre ve konferans programlarına hizmet veriyor.

Modern Tasarım, Muhteşem İhtişam: Günışığı Kapalı Düğün Salonu Yeni evlenecek çiftlerin hizmetine açılan salon, 1200 kişi kapasiteli muhteşem bir kapalı alana sahip. Modern tasarımıyla dikkat çeken salon, kış ve yaz aylarında unutulmaz anılar biriktirmek isteyen çiftlere ev sahipliği yapıyor.

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti İlkesiyle: Günışığı Düğün Salonu Müşterilerimize hoşgörü, saygı ve sevgiyle yaklaşıp, ayrımcılık yapmadan hizmet sunuyoruz.

Amacımız, her ziyaretçinin huzurlu bir vakit geçirip, unutulmaz anılarla ayrılmasını sağlamak. Hayalinizdeki Düğün İçin Günışığı Kır Bahçesi Düğün Salonu! Farklı alan seçenekleri ve kusursuz hizmetimizle tanışmak için bizi ziyaret edin ve hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek için ilk adımı atın! Muhteşem bir düğün için hazır olun!

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR