Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 06:45

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Turizmde Yeni Bir Dönemi Başlatıyor

Halfeti'nin eşsiz güzelliklerini keşfetmek için atılan adımlar, turizmde yeni bir soluk getirerek ilçeyi benzersiz bir destinasyon haline getiriyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-02-2024 02:14   Güncelleme : 03-02-2024 15:44
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Turizmde Yeni Bir Dönemi Başlatıyor

Halfeti'nin turizm potansiyelini artırmak adına önemli adımlar atan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Gaziantep ile feribot seferlerini başlatarak bölge turizmine canlılık getiriyor. Albayrak'ın liderliğindeki projeler, ilçenin tarihini ve doğal güzelliklerini ön plana çıkararak turistlerin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Şeref Albayrak, Halfeti'nin benzersiz kültürü ve doğasıyla öne çıkan bir destinasyon olması için çalışmalarını sürdürüyor. Feribot seferleriyle turistlere ulaşım kolaylığı sağlayarak, bölgedeki turistik değerleri keşfetmelerine olanak tanıyor. Albayrak'ın liderliğindeki Belediye, turizmi canlandırarak ekonomik kalkınmaya da katkıda bulunuyor.

Başkan Albayrak, Halfeti'nin turizmde yeni bir dönem başlatma vizyonuyla, yerel halkın ve ziyaretçilerin ilgisini çeken projelerle ilçeyi daha da güzelleştirmeye devam ediyor.

 

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bişara mezin a Halfeti, hewildanên giran kirine ji bo zêdekirina potansiyela tûristîk ê deverê bi destpêkirina şêwirmendiya ferîbotên bi Gaziantep re. Di bin rêveberiya Albayrak de, projeyên wî bi rêberiya dîrok û hêja tevlîbûn û qulên aliyê tûristan pêkanîna mîhengên berhem.

Şeref Albayrak ji bo çêkirina destinasyona neheq û xweşik a Halfeti bi çalakiyên xwe berdewam dike. Bi ferîbotan re layîqayî sûdê re bidin tûristan û wan bibin imkanên wêjeya tûristîk a deverê. Gemezî bi rêveberiya Albayrak, bi dirêjbûna tûristîk alîkarî dike ku li ser penaseya ekonomîk bide xebatê.

Bi bîrdoz a destpêkirina niştimanekî nû li ser tûristiyê ji bo Halfeti, Malê Albayrak berdewam dike bi projeyên ku hêjayî dilê gelê herêmî û misafiran in.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR