Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
19 NİSAN Cuma 18:24

Halfeti Belediyesi Depremzedelerin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Depremin ilk anından itibaren belediyenin tüm ekip ve ekipmanlarını bölgeye sevk  eden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, devam eden çalışmalara eşlik etmek üzere deprem bölgesine gitti,

SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 23-02-2023 00:22   Güncelleme : 23-02-2023 02:31
Halfeti Belediyesi Depremzedelerin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan asrın felaketi sonrası harekete geçerek mobil mutfak aracı, yardım tırları, iş makinaları ve arama kurtarma ekiplerini seferber eden Albayrak, deprem bölgesinde devam eden çalışmalara tüm ekibi ile canla başla çalışmaya devam ediyor..

“BU ACIYI DİNDİRME, YARALARI SARMA YÖNÜNDE GAYRET GÖSTERİYORLAR”


Yaraların sarılması için Halfeti olarak 7’den 70’e tüm vatandaşlarla koordinasyon içerisinde bölgeye yardımları aralıksız olarak ilettiklerini ifade eden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, deprem bölgesinde,Kahramanmaraş çalışmalarının ardından Adıyaman’a geçtiğini günlük 10 bin kişiye sıcak yemek ve çorba dağıtımı yaptıklarını bilgisini verdi.

Başkan Albayrak,,Adıyaman'da gerçekleşen deprem sonrası yaraları sarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz ; bu zor günleri hep beraber el ele omuz omuza en kısa zamanda atlatacağız İnşallah.

Bir nebze olsa da halkın ve çocukların yaralarını sarmak için halfeti belediye dışında bir çok belediyenin ortak çalışmaları ile birlikte yaralar hızla sarılmaya, yüzler bir nebze olsa da gülmeye başlamıştır,

‘‘İlk günden itibaren depremden etkilenen tüm illerimizde personellerimiz canla başla çalışmaya devam ediyor’’
Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir felaketle karşı karşıya kalındığını belirten Başkan Albayrak; "İlk günden itibaren depremden etkilenen tüm illerimizde personellerimiz canla başla çalışmaya devam ediyor.

Bir nebze de olsa onlara moral olmak için bütün çalışmalara eşlik ediyoruz.. Allah yardımcıları olsun. Halfetili hemşehrilerimiz ve belediye personelimizle birlikte deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan malzemeleri toplayarak yardım yardımları depremzedelerimize yetiştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Halfeti Belediyesi'nin Adıyaman'da günlük çalışmalarını ve ihtiyaçları bizzat Belediye Başkanı Şeref Albayrak koordinesinde yürüttüğü çalışmalarda  eliyle yemek dağıtıp çocuklarla birebir vakit geçiriyor. Halkın en büyük ihtiyacı olan barınma , hijyen, psiko destek , ihtiyaçlarını gidermek için sahada aktif olarak rol alıyor.

Haberin görüntüsünü izleidkten sonra Youtube kanalımıza abone olursanız seviniriz

https://youtube.com/@salihdarici buradan katılabilrisniz..   

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR