Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 05:57

Halfeti'de "Geleceğe Nefes" fidan dikme etkinliği yapıldı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında Halfeti ilçesinde Saylakaya Mahallesinde  "Geleceğe Nefes" fidan dikme etkinliği yapıldı.  Halfeti kaymakamı Zikrullah Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte bin fidan toprakla buluşturuldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-11-2022 04:51   Güncelleme : 12-11-2022 05:55
Halfeti'de

 

Saylakkaya Mahallesi'nde ağaçlandırma alanındaki fidan dikim etkinliğine; İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Belediye Başkanı Şeref Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım Müdürü ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi gerçekleştirerek, tüm Türkiye’de milyonlarca fidanın toprakla buluştuğu etkinliğin geleceğin Türkiye’si için çok önemli bir adım olduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm şehirlerde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Biz de Halfeti'den . Buradan Milli Ağaçlandırma Günü’ne destek veriyoruz. İlçemiz ve köylerimizde bulunan ağaçlandırma alanlarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

 

Kaynak: Hüseyin Bozkurt
 

 

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR