Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 11:26

Halfeti’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkusu

Halfeti’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği coşkuyla kutlandı. Kaymakam Erdoğan, vatandaşları ömür boyu öğrenmeye davet etti. Kursiyerler sertifikalarını aldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 06-06-2023 23:56   Güncelleme : 08-06-2023 00:15
Halfeti’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkusu

Halfeti’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkusu

Halfeti Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 5-6 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği” büyük ilgi gördü. Etkinliğe Kaymakam Zikrullah Erdoğan, eşi Nehar Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Kandamar, Milli Eğitim Müdürü Müslüm Yıldırım, usta öğreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Erdoğan, hayat boyu öğrenmenin toplumun gelişimi için önemli olduğunu belirterek, vatandaşları bu konuda desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Erdoğan, halk eğitimi merkezlerinin açtığı kurslarda farklı alanlarda eğitim alarak kendini geliştiren kursiyerleri tebrik etti.

Etkinlik kapsamında farklı alanlarda uzmanlaşmış usta öğreticiler tarafından atölye çalışmaları yapılarak, bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Ayrıca etkinlikte halk oyunları gösterisi, müzik dinletisi ve sergi açılışı da gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası, Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor12Hayat boyu öğrenme, bireylerin yaşamları boyunca kişisel ve mesleki gelişimlerini sağlamak amacıyla eğitim ve öğrenme fırsatlarından yararlanmalarını ifade ediyor

Haber editörü: Hüseyin Bozkurt 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR