Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:26

Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Birecik İlçe Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor

İYİ Parti'nin 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hüseyin Sirhan Gökdoğan, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde Birecik Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu resmi olarak duyurdu. Gökdoğan, adaylık talebini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 01:50   Güncelleme : 01-02-2024 00:20
Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Birecik İlçe Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor

Şanlıurfa'nın yerel yönetiminde yeni bir dönem için heyecan dorukta. İYİ Parti'nin 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Birecik Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu resmen açıkladı.

İnşaat yüksek mühendisi olan ve evli 4 çocuk babası Gökdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda adaylık talebini şu şekilde ifade etti: "Şanlıurfa Birecik İlçe Belediye Başkanlığına talibim. Cenab-ı Allah nasip eder, yetkili büyüklerimiz de uygun görürse bu kutsal görevi tevdi ederlerse gece gündüz 7/24 Birecikli hemşerilerimin emrinde olacağım."

Adaylığıyla ilgili taahhütlerini de paylaşan Gökdoğan, Birecik'in geçmişte ötelenmiş ve çözümsüz kalmış sorunlarını ele alarak çözüme kavuşturmayı, projeleri hayata geçirme noktasında elini değil, gövdesini taşın altına koymayı vadetti.

Özellikle ilk 5 yıl içerisinde Birecik için "2. Köprüyü araç ve yaya yolu olarak gerçekleştirmek" adlı mega projeyi gerçekleştirmeyi hedefleyen Gökdoğan'ın bu taahhütü, ilçenin geleceğine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Adaylık sürecinde hemşerilerinin dualarına ve desteğine talip olduğunu belirten Gökdoğan, paylaşımında, "Tüm halkımızın duasına ve desteğine talibim. Hemşerilerime, dostlarıma, akrabalarıma ve seçmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Bu açıklamalar, Gökdoğan'ın Birecik Belediye Başkanlığı için İYİ Parti'den aday olma kararının ilk resmi adımı olarak nitelendiriliyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR