Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:14

Huzur Şehri Şanlıurfa'da Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

 Uyuşturucuyla Mücadelede Yeni Başarılar

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 18-03-2024 23:04
Huzur Şehri Şanlıurfa'da Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Şanlıurfa'da Jandarma ve Polis ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda büyük bir başarı elde etti. Vali Hasan Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, şehir genelinde yapılan operasyonlarda 8 kilo 108 gram Skunk, 3 kilo 191 gram Esrar, 145 gram Metamfetamin, 649 gram Bonzai, 13 gram Eroin ve 72 adet sentetik hap ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda, sokak satıcısı olmak üzere toplam 34 kişi gözaltına alındı ve 13 kişi tutuklandı.

 Şehirde Suçlulara Geçit Yok

Şanlıurfa'da huzur ve güvenliğin sağlanması adına Polis ve Jandarma ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen şok denetimlerde, 394 farklı noktada 2 bin 173 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda 327 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında 'Adam Öldürme Suçundan' 1, 'Dolandırıcılık Suçundan' 60, 'Hırsızlık Suçundan' 53 ve 'Yağma Suçundan' 14 kişi olduğu belirtildi.

Detaylar:Şanlıurfa'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, şehrin her noktasında etkili bir şekilde devam ediyor. Jandarma ve Polis ekipleri, son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Toplamda 8 kilo 108 gram Skunk, 3 kilo 191 gram Esrar, 145 gram Metamfetamin, 649 gram Bonzai, 13 gram Eroin ve 72 adet sentetik hapın ele geçirilmesi, uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vurulduğunu gösteriyor.

Operasyonlar sonucunda, sokak satıcıları da dahil olmak üzere toplam 34 kişi gözaltına alındı. Yapılan adli işlemlerin ardından 13 kişi tutuklanırken, emniyet güçleri uyuşturucu ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Diğer yandan, şehir genelinde güvenliğin sağlanması için yapılan denetimlerde de önemli başarılara imza atıldı. Polis ve Jandarma ekipleri, 394 farklı noktada gerçekleştirilen uygulamalarda 327 kişinin yakalandığını açıkladı. Yakalanan şahıslar arasında çeşitli suçlardan arananlar bulunuyor ve bu başarılı operasyonlarla şehirde suçlulara geçit verilmediği bir kez daha gösterildi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR