Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:01

İYİ Parti Aday Adayları Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Şanlıurfa İYİ Parti Aday Adayları Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi Şanlıurfa'da 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için siyasi partilerin aday adaylığı süreci devam ediyor. İYİ Parti adayları Hüseyin Sirhan Gökdoğan ve Fedai Çakmaklı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2023 06:18   Güncelleme : 16-03-2023 20:33
 İYİ Parti Aday Adayları Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Şanlıurfa'da İYİ  Partii'den aday adaylığını açıklayan Birecik'in sevilen iş insanı Hüseyin Sirhan Gökdoğan basın mensuplarıyla bir otelde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.

Basın mensupları ile birlikte kahvaltı yapan Hüseyin Sirhan Gökdoğan gazetecilere basın açıklaması yaptı.

Gökdoğan konuşmasında, 

Sayın İl başkanım, İl yönetiminde görev alan dava arkadaşlarım, değerli İlçe Başkanlarım, dostlarım ve Şanlıurfa’nın çok kıymetli basın mensupları;

  Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 Ülkemizde yaşanan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi birçok ilimizi etkileyen yıkıcı etkisiyle, hepimizi derinden sarsan çok acılar bırakmıştır. Buradan tekrar kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Bu sistemin verdiği aksaklıkları acı tecrübelerle bir kez daha yaşadık, umarız milletimizin vereceği destekle 14 Mayısta buna son vereceğiz.

           İyi parti 25 Ekim 2017 yılında kurulduğu günden bugüne kadar azmin, mücadelenin ve başarının simgesi olmuştur. Seçime giremesin diye 6 ay sonraya erken seçim kararı almalarına rağmen, kısa sürede %10 barajını geçerek mecliste grubunu kurmuş ve gücü elde etmiştir, 2019 yerel belediyelerde birçok başarıya imza atmıştır. Bugün Şanlıurfa İyi partinin tüm yönetici, il, ilçe başkanları ve biz milletvekili aday adayları olarak sizlere şunu söylemek istiyorum;

            2023 yılı seçimi memleketin kaderini belirleyeceği çok önemli bir seçim. Milletin mevcut iktidara bir 5 yıl daha tahammülü kalmamıştır. Gençlerimiz artık hayal dahi kurmayı bıraktı, birçoğu çarenin yurt dışı olduğunu düşünmekte. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhran yönetilememekte, her geçen gün halkımızın alım gücü daha da azalarak fakirleşmektedir. Adalete güven artık yerlerde; adalet olmayan yerde kaos vardır, kargaşa vardır. Devletin Temeli Adalettir.

           Partimiz ve teşkilatlarımız 14 Mayısta Millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapıp, bu ucube sisteme son verecektir. Bizler Türkiye’nin sorunlarını biliyoruz. Bizler Şanlıurfa’nın da sorunlarını biliyoruz bu sorunların farklılıklarımıza odaklanarak değil, ortak noktalarımızı bir araya getirerek çözülebileceğini de biliyoruz ve bunları çözmekte son derece kararlıyız. Şanlıurfa İYİ Parti teşkilatlarımızın bu seçim sürecinde davetine teşrif eden tüm basın mensubu arkadaşlarımıza tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR