Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 02:38

İYİ Parti, Depremzedeler İçin Ulusal Destek Çağrısı Yaptı

İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla deprem bölgesinde zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan kadın ve çocukların ihtiyaçlarını gidermek için siyaset üstü 'Ulusal Birlik' destek çağrısı yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2023 14:49
İYİ Parti, Depremzedeler İçin Ulusal Destek Çağrısı Yaptı

İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu, "Depremden Etkilenen Tüm Kadınlar ve Çocuklar İçin Ulusal Destek Çağrısı" konulu yazılı açıklama yaparak, afet bölgesinde bulunan kırılgan grupların tuvalet ve hijyen malzemelerine erişimlerinin zor olduğunu ve mahremiyetlerini korumakta zorlandıklarını ifade etti.

Çolakoğlu, enkaz altından kurtarılan ancak sonrasında nerede olduğu bilinemeyen çocuklara da dikkat çekerek, hükümetin deprem ile mücadelesinin yetersiz olduğunu söyledi. İYİ Parti olarak bölgede çalışan sivil toplum örgütleri, kamunun ilgili kurumları, siyasi partiler, özel sektör, üniversiteler ve yerel yönetimlerin birlikte çalışmasını ve kadınlar ve çocuklar için bir araya gelinmesini isteyen Çolakoğlu, "Gün, birliktelik ve dayanışma günüdür" dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR