Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 08:59

İYİ Parti Urfa İl Başkanı Çakmaklı’dan 5 Milyon İddasına Yanıt Gecikmedi

Gazeteci olduğu söylenen Urfalı Ahmet Arıkan’ın 5 milyon’a adaylık veriliyor iddiasına il Başkanından okkalı cevap geldi

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-07-2022 00:15
İYİ Parti Urfa İl Başkanı Çakmaklı’dan 5 Milyon İddasına Yanıt Gecikmedi
Haberleri">"

İYİ parti Şanlıurfa il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, "İYİ Parti Milletvekili adaylarından 5 milyon bağış istediği" iddiasına yanıt verdi

İYİ parti Şanlıurfa il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Haber Şanlıurfa’ya sosyal medyada paylaşılan İYİ Parti Milletvekili adaylarından 5 milyon bağış istediği" iddiası ile ilgili açılamalarda bulundu.

İYİ parti Şanlıurfa il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı Anadolu Haber’e  yaptığı açıklamada,

 Ülkemizin son dönemlerde Adalet, güven ve ekonominin zor bir süreçte geçtiği proje Partisi olan iktidar partisinin yıllardır muhalefeti  dizayn ettiği dönemde bütün kirli oyun ve hesaplara karşı kurulan İYİ Parti kurulduğu gün iktidarın kirli oyununu bozmuştur.

AKP kurulması ile Türkiye siyasetinde kirli oyunlar ve hesaplar yapılmış siyaset artı ticaret mantığıyla aday belirleme ve siyasi transferler yapılmıştır.

Yapılan Yolsuzluk Kadar İtibar

Türkiye de AKP dönemiyle başlayan siyasetçiye güven azalmış siyasetçilerin itibarı yaptıkları yolsuzluk kadar itibar görmüştür.

İYİ Partinin kurulması ile Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin onurlu ve Cesur duruşu ile Ülkemizde siyaset tekrar güven kazanmıştır. İYİ’ler her zaman kazanacaktır.

 İYİ ve CESUR’lar Harekatıdır

İYİ Parti ülkemize hizmet etmek için insanların bir araya gelip kurmuş olduğu İYİ ve CESUR lar harekâtıdır.

Adı kulağına demiş eski siyasetçilerin kirli parası olan birilerinin gelip hazır sofranın en başına oturacağı bir parti değildir.!!!!

Basın Mensubu Olduğu Söylenen Şahıs

Sözüm ona bu iddialarda bulunan kendisini basın mensubu olarak tanıtan zat ya çıkıp bu iddiaları belgeleri ile açıklar ya da asılsız ve mesnetsiz yorum yaptığı için özür diler veya  Yargıya hesap verir.

İYİ Parti ülkesine hizmet etmek isteyen doğru dürüst İYİ ve cesur olan herkese kapısı ardına kadar açıktır.!

Yıllarca siyasette var olmuş fakat memleket için taş üstüne taş koymamış  sadece kendi egosunu tatmin etmek için siyasette var olmuş benim param var, ben ağayım, ben paşayım benim paket oyum var diyenlere kapımız kapalıdır.

Haberin Galerisi : İYİ Parti İl Başkanlığı Mehmet Fedai Çakmaklı

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR