Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 03:51

İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? KAÇ ŞİDDETİNDE.

Manisa ve Aydın'dan da hissedilen İzmir son dakika depremi AFAD ve Kandilli verilerine yansıdı. Türkiye genelinde meydana gelen depremler listesini yayınlayan Kandilli Rasathanesi'ne göre İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD ise depremin derinliğini 14,47 kilometre olarak duyurdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-11-2022 07:29   Güncelleme : 05-11-2022 04:26
İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? KAÇ ŞİDDETİNDE.

SON DAKİKA HABERİ: İzmir'de 4, deprem bölgesi: Yaralı sayısı 3'e çıktı

AFAD, İzmir Buca'da saat 03.29'da,9 bir deprem meydana geldiği 4 günü duyurdu. Çevre illlerden de depremin depremin 14,47 kilometre derinliğite olduğu belirlendi. İçişleri Bakanı Soylu, 3 kişi panikle giderken bir kişiyle ağırladığınızı, yaklaşık 20 bina ve bir cami minaresinde meydana geldiği duyuruldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de "İlk tespitlerimize göre çok büyük bir olay yok" açıklamasını yaptı.

BAKAN SOYLU: 3 KİŞİ PANİKLE ATLAMA SONUCU YARALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4,9 bölgesiki deprem şu ana kadar herhangi bir tahminin bilgisinin ulaşmadığını bildirdi.

Depreme giden Bakan Soylu, 3 kişinin balkondan atladığı için yaralandığı söyledi. Soylu bir kendini ağırladığını belirtti. 

Soylu 20 kadar binada çatlak olduğunu söyledi. 

İzmir  Valisi Selim Köşger de sosyal medyadan adından görünüşte, "Buca depremde depremdemizde Konak'ta bir cami minaresi dışında olası ve yüksekten olasılar Yavuz dışında herhangi bir beğenilme." bilgisini verdi.

TUNÇ SOYER: İLK TESPİTLERE GÖRE ÇOK BÜYÜK BİR HASAR YOK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal hesabından büyük, tüm dünyanın devriyede olduğunu kaydederek, "Konak'ta bir camimizin minaresi yıkıldı. İlk tespitlerimize göre çok bir hasar yok" dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR