Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:47

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, Yahya Kaptan'da LGS Hazırlık Kurslarına Başlıyor

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, gençlere ücretsiz LGS Hazırlık Kursları düzenlemeye devam ediyor. Yahya Kaptan Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kurslar için başvurular 12-20 Ocak tarihleri arasında alınacak.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 12-01-2024 12:23
İzmit Belediyesi Çınar Akademi, Yahya Kaptan'da LGS Hazırlık Kurslarına Başlıyor

Gençleri geleceğe hazırlayan İzmit Belediyesi Çınar Akademi, İzmit’in 8 farklı noktasında ücretsiz LGS Hazırlık Kurslarını hayata geçirmişti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kurslara bir yenisi daha eklendi. Çınar Akademi LGS Hazırlık Kursları, Yahya Kaptan Mahallesi Hanımeli Eğitim ve Kültür Merkezi’nde de gençlerin hayatına dokunacak.

İzmit’te eğitime yönelik farklı bir bakış açısı oluşturan Çınar Akademi, Yahya Kaptan’ndaki LGS Hazırlık Kursları için 12-20 Ocak tarihleri arasında Çınar Akademi ve Yahya Kaptan Hanımeli Eğitim ve Kültür Merkezi’nde başvuruları alacak.

Kurs kapsamında 7 ve 8. sınıf öğrencilerine Türkçe ve Matematik dersi verilecek. Soru çözümleriyle pekiştirilecek dersler her çarşamba 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çınar Akademi, liseye hazırlanan öğrencilere Topçular Mahallesi, Tavşantepe Mahalle Muhtarlığı, Körfez Mahalle Muhtarlığı, Sanayi Mahalle Muhtarlığı, Gültepe Mahallesi, İZGİM, Akpınar Gençlik Merkezi, Şehit Ramazan Kültür Merkezi ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde eğitim vermeye devam ediyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR