Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:41

İzmit'te Modifiye Araç Tutkunları Bir Araya Geldi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Modifiyeli Araçlar Buluşması’ etkinliğine yüzlerce modifiyeli araç tutkunu akın etti. Gün boyu süren etkinlik adeta görsel şölene dönüştü.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 12:06   Güncelleme : 12-02-2024 12:06
İzmit'te Modifiye Araç Tutkunları Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Cumhurittifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş bu renkli anlarda gençleri yalnız bırakmadı. Farklı renk ve modellerle araçların sergilendiği etkinlikte drift yapan sürücüler izleyenleri heyecanlandırdı.

“BU BİR TUTKU”

AK Gençler olarak ilk defa böyle bir etkinlik üstlendiklerini söyleyen AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Şehrimizin her köşesinden gelen araçlarla etkinlik alanımız doldu taştı. Bu etkinliklerde de görüldüğü gibi otomobil buradaki arkadaşlarımız için sadece dört teker değil; bir tutku. Kelimenin tam anlamıyla bugün burada asfalt ağladı diyebiliriz. Bu etkinlik ilkti ama son olmayacak. Buradan tüm tutkunlarımıza duyurmak isteriz ki yakın zamanda bir sürprizimiz olacak. Gençlik Kolları olarak her kesimden gençlerimizle bir araya gelerek gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz, bizleri takip etmeye devam edin” dedi

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR