Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 MART Perşembe 21:44

Kadir Şeker'in kurtardığı kadın 900 gram eroinle yakalandı

Konya'da polis ekiplerinin operasyonunda, sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in kurtarmak istediği kadının bulunduğu araçta 900 gram eroin ele geçirildi. A.D. ve yanındaki şüpheli hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem başlatıldı

asayis-guvenlik
Giriş Tarihi : 30-11-2020 17:14
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın 900 gram eroinle yakalandı
" Konya'da Kadir Şeker'in hayatını kurtardığı ve ardından Şeker hakkında şikayetçi olan Ayşe Dırla polisin eroin baskınında bir araçta kendisinden 9 yaş küçük bir erkek ve yanlarında eroinle yakalandı. Birlikte yakalandığı kişi emniyet güçlerine Ayşe Dırla ile ilgili olarak verdiği ifadede "İmam nikahlı eşi" olduğunu söyledi! 

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün bir araca yaptığı operasyonda 1 kilo eroin ele geçirildi. Araçta gözaltına alınanlardan Ayşe Dırla, Kadir Şeker'in kurtardığı kadın. Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir araca dün akşam operasyon düzenledi. Operasyonda yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi.

Yaklaşık 1 kilo eroin ile bir aracın içerisinde yakalanan iki isme dair gariplikler bununla son bulmadı. Edinilen son dakika bilgisine göre göre Araçta bulunan 35 yaşındaki Ayşe Dırla ve 26 yaşındaki Murat Hanlı gözaltına alındı. Zanlılar güvenlik güçleri tarafından emniyete götürülerek sorguya alındı.

Kadir Şeker olayınca ölen Özgür Duran'ı çok sevdiğini söyleyerek kendisini şiddete maruz kaldığı sırada hayatını kurtaran Kadir Şeker'den şikayetçi olan Ayşe Dırla için Murat Hanlı, polise 'imam nikahlı eşi' olduğunu belirtti.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR