Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
20 NİSAN Cumartesi 02:59

Kaymek Gençlik Korosu’ndan Anneler Günü Sürprizi

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), 14 kişilik KAYMEK Gençlik Korosu tarafından bestelenerek seslendirilen ‘annem’ isimli şarkı ile tüm annelere seslendi. Gençlik Korosu’nun sürpriz şarkısı sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-05-2023 17:00
Kaymek Gençlik Korosu’ndan Anneler Günü Sürprizi

Anneler Günü’ne özel olarak şarkı şeklideki sesli sözlü sürpriz kutlama etkinliğinde, emektar anneleri, verdikleri emekleri ifade ederek anlatan 14 kişilik KAYMEK Gençlik Korosu’nun seslendirdiği duygu dolu şarkıdaki sözleri şöyle oldu:

“Hazırladın yarınlara, su dökmüş gibi fidanlara, inanmadım yalanlara annem, yavaş yavaş yürüdüm önce, bir sen vardın ben düşünce, seni anladım düşününce annem, bir şarkı yazdım sana annem, içimden gelip geçen, ne varsa söyledim annem, bir tek sen dinlesen.”

EMEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYECEĞİMİZ ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUZ

Duygu dolu sözlerle seslendirilen bestenin sosyal medya paylaşımında KAYMEK Genlik Korosu üyeleri, ‘KAYMEK Gençlik Merkezi Koromuzun yeni bestelediği annem şarkısı ile emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz’ ifadelerine yer verdi.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR