Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:14

Ketikanlılar Derneği, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kerim Kaya'yı Ziyaret Etti

Ketikanlılar Kültür, Eğitim, Tarihi Araştırma ve Dayanışma Derneği, 08 Kasım 2023 tarihinde, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kerim Kaya'yı ziyaret etti. Dernek Başkanı İbrahim Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Şaban Yılmaz, Mustafa Kılıç, Bahattin Kılıç'ın da aralarında bulunduğu heyet, Kaya'yı yeni görevi nedeniyle tebrik etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-11-2023 03:30   Güncelleme : 09-11-2023 03:30
Ketikanlılar Derneği, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kerim Kaya'yı Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında dernek yönetimi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kerim Kaya'nın görevine başlaması dolayısıyla kutlama ve iyi dileklerde bulundu. Kaya, eğitim camiasında önemli bir isim olarak tanınırken, dernek heyeti yeni görevinde başarılar diledi.

Bozkurt, yaptığı konuşmada, "Sayın Şube Müdürümüz, sizi burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ketikanlılar Derneği olarak, ilçemizin eğitim alanındaki sorunlarına çözüm bulmak ve işbirliği yapmak için her zaman hazırız. Yeni görevinizde size destek olmaktan mutluluk duyacağız," dedi.

Kerim Kaya ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ketikanlılar Derneği'nin değerli üyeleri, tebrikleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Eğitim konularındaki çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarım," dedi.

Ziyaret, samimi sohbetlerin ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

 

 

 

Editör: Bahattin Kılıç

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR