Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:08

Kır Çiçekleri'nden Başkan Seçer'e Unutulmaz Babalar Günü Sürprizi

Mersin Büyükşehir Belediye’sinin, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde kız çocuklarına destek vermek ve başarılı sporcular yetiştirmek adına hayata geçirdiği ‘Kır Çiçekleri’ projesi kapsamında yetişen başarılı sporcular, kendilerinden baba sevgisini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Seçer’e Babalar Günü sürprizi gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-06-2023 11:58   Güncelleme : 16-06-2023 11:58
Kır Çiçekleri'nden Başkan Seçer'e Unutulmaz Babalar Günü Sürprizi

Başkan Seçer’i belediye binası önünde ellerinde çiçekler ve aldıkları kupalarla karşılayan Kır Çiçekleri, hep bir ağızdan ‘Babalar Günü’nüz kutlu olsun’ diyerek Seçer’e sarıldı. Kır Çiçekleri, Başkan Seçer’e keçelerle yaptıkları çiçeklerden oluşan ‘Kır Çiçekleri’ yazılı bir tablo da hediye etti. Kır Çiçekleri’ni karşısında görmekten dolayı büyük mutluluk duyan Seçer de, sürprizleri için teşekkür ederek sohbet etti.

Kır Çiçekleri ile yaptığı sohbette yaklaşan tatil dolayısıyla ‘İyi Tatiller’ dileyen Seçer, tatilde neler yapacaklarını sordu. Aileleriyle vakit geçirip bol bol dinleneceklerini söyleyen Kır Çiçekleri, Kır Çiçekleri Sporcu Yetiştirme Merkezi’ni, hocalarını ve Başkan Seçer’i çok özleyeceklerini de belirtti. ‘Biz de sizleri çok özleyeceğiz’ diyen Başkan Seçer ise, tatil sonu sık sık görüşeceklerini vurguladı.

Keyifli ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR