Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:01

Kızören Jandarması, 184. Yılında Büyük Sürprizle Kutlandı

Kızören Jandarma Karakolu, Türk jandarmasının kuruluşunun 184. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

YEREL
Giriş Tarihi : 16-06-2023 11:56   Güncelleme : 16-06-2023 11:56
Kızören Jandarması, 184. Yılında Büyük Sürprizle Kutlandı

Obruk Ovası Kızören İlkokulu öğrencileri, jandarmanın önemli gününü unutmayarak karakola sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Jandarma komutanları, beklenmedik bu ziyaretten büyük mutluluk duyarken, öğrenciler ise kutsal görevlerini yerine getiren jandarma mensuplarına teşekkür etmek için bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, öğrenciler jandarma komutanlarına ve askerlere çiçekler ve teşekkür kartları takdim ettiler.

Minik öğrenciler, jandarma mensuplarının vatan için verdikleri mücadeleye, güvenliği sağlamadaki özverilerine ve toplumun huzurunu temin etmek için gösterdikleri çabalara vurgu yaptı. Jandarma komutanları, öğrencilerin samimi jestlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek onlara teşekkür etti.

Kızören Jandarma Karakolu'nun Komutanı Emre Çapraz, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bugün, jandarmanın 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz ve bu anlamlı günde Kızören İlkokulu öğrencilerinin bizi ziyaret etmesi bizleri gururlandırdı. Jandarma teşkilatı olarak, toplumun güvenliğini sağlamak ve huzurunu temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bu jesti, görevimizin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha hatırlattı. Kendilerine teşekkür ediyoruz "dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR