Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:33

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli Ziyareti İçin Gün Sayıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 26 Aralık 2023 Salı günü Denizli Büyükşehir Belediyesi, Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği ve EkoAvrasya Vakfı işbirliğinde düzenlenen programla Denizli’de olacak.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 12:52
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli Ziyareti İçin Gün Sayıyor

Cumhurbaşkanı Tatar’ın programı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyareti ile başlayacak. Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulunacak Cumhurbaşkanı Tatar, burada Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne hitap edecek. Başkan Osman Zolan Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “Fahri Hemşehrilik” beratı takdim edecek. Programın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Tatar, Pamukkale Üniversitesi’nce düzenlenen “KKTC’nin Türk Dünyasındaki Stratejik Önemi Konulu Konferans ve Bayrak Töreni”ne katılacak.

İş dünyasıyla buluşacak

Cumhurbaşkanı Tatar, buradaki programın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, muhteşem doğasıyla herkesi kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda incelemede bulunacak. Akşam programında ise Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, AYSİAD ve EkoAvrasya Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek yemekte Denizli iş dünyasıyla bir araya gelecek.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR