Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:02

Konya Daru’l Huffaz, Yeni Döneme Hazır ve Heyecanlı″

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Hafızlık Sağlama Merkezi’ne (Daru'l Huffaz) başvurmak isteyenler için kayıtlar başlıyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-11-2023 11:05
Konya Daru’l Huffaz, Yeni Döneme Hazır ve Heyecanlı″

“Hayat Boyu Öğrenme ve Öğrendiğini Zihinde/Zinde Tutma” ilkesinden hareketle geleneksel Daru’l Huffaz projesini 2018 yılında hayata geçiren KOMEK, hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Daru’l Huffaz’a başvuru yapmak isteyenler, KOMEK Ali Gav Medresesi Geleneksel Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen eğitimlere katılmak için müracaat edebilecek. Eğitimler, haftanın 7 günü kadınlar ve erkekler için ayrı seanslarda gerçekleştirilecek ve randevu usulüyle düzenlenecek.

Daru'l Huffaz kayıtları için başvurular, 28 Kasım - 12 Aralık tarihleri arasında şahsen veya 0332 353 62 47 numaralı telefondan iletişim kurularak ya da www.komek.org.tr adresinden online olarak yapılabilecek.

Faaliyete geçtiği günden itibaren 1.135 öğrencinin kayıt yaptırdığı Daru’l Huffaz’da şu anda 237 öğrenci aktif olarak eğitimlerine devam ediyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR