Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 15:07

Konya'da Eğitim İçin Aylık 500 TL Desteği

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak Konya’da öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmelerini sağlamak için büyük gayret gösterdiklerini dile getirdi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 18-09-2023 15:00   Güncelleme : 18-09-2023 15:00
Konya'da Eğitim İçin Aylık 500 TL Desteği

Öğrencilere yönelik onlarca farklı çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Altay, “Büyük Türkiye’yi inşa edecek yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize desteğimizi 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde de sürdürüyoruz. Konya il sınırları içinde ikamet eden şehit ve gazi çocukları, öksüz, yetim, yüzde 40 ve üzeri ‘Özel Gereksinimi Vardır’ raporu olan öğrenciler, anne-babası resmen ayrı olup ihtiyaç sahibi olan öğrenciler ile 8. sınıf Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye geneli binde birlik dilimde olan öğrencilerimize eğitim desteğine bu yıl da devam ediyoruz. Başvuruları başlayan ve 8 ay süreyle verilecek eğitim desteğimizin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilkokuldan lise sona kadar vereceği desteğe başvuracak öğrenciler “www.konya.bel.tr” adresinde “Eğitim Yardımı” bölümünden başvuru yaparak detaylı bilgi öğrenebiliyor. Şartları karşılayan ve başvurusu onaylanan öğrencilere her ay 500 TL ödenecek.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR