Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 22:28

Konya'da Köpek Katliamı,Köpeklerin Başına Kürek ve Sopayla Vurarak Öldürdüler

SON DAKİKA Konya'da gündem olan görüntüler! 2 kişi tutuklandı, ifadeler ortaya çıktı: Kendimi korudum

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-11-2022 09:59   Güncelleme : 26-11-2022 11:55
Konya'da Köpek Katliamı,Köpeklerin Başına Kürek ve Sopayla Vurarak Öldürdüler

Son dakika: Konya'daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan 2 kişinin ifadeleri ortaya çıkarken Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu olayı sadece bir belediye başkanı olarak değil bir insanlık vazifesi olarak sonuna kadar takip edeceğiz" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Başlatılan soruşturmada gözaltına alınan M.B. ve köpeği sürükleyerek götüren S.Ç. çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Bir ev Hayvanına veya Evcil Hayvana İşkence Etme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rehabilitasyon Merkezimizde yaşanan olay gece tüm yönleriyle incelenmiş. Sabahın erken saatlerinde ilgililer ivedilikle açığa alınmış sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri gözaltına almıştır.

İFADELERİ: KENDİMİ KORUDUM

Öte yandan tutuklananların ifadesi ortaya çıktı. M.B., "S.Ç. içeriden getirilen köpeği tutmaya çalışıyordu. Fakat köpeği tutamadı. Köpek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için köpeğe kürekle bir kez vurdum. S.Ç. köpeği kontrol altına alsa da o panikle 2 kez daha köpeğin kafasına kürekle vurdum. Köpek şoka girdi. Daha sonra tıbbi müdahalesini yapıp kafesine gönderdim. Son durumundan haberim yok. Benim bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor." beyanında bulundu.

 

Emine Erdoğan'dan Konya'daki vahşete tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medyayı ayağa kaldıran barınaktaki görüntülere tepki göstererek, "Şiddetin ne dinimizde yeri vardır ne de fıtratımızda" dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR