Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 MART Perşembe 19:38

LAV’dan Anneler Günü’nde AÇEV’e Anlamlı Destek

LAV’dan Anneler Günü’nde anlamlı destek: Deprem bölgesindeki anneler için AÇEV’e bağış yaptı LAV markası, Anneler Günü’nü Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile iş birliği yaparak kutladı. LAV, 12-14 Mayıs tarihleri arasında 20 ilde 104 noktada tüm ürünlerinin satışından elde edilen geliri AÇEV’e bağışlayarak, deprem bölgesindeki anneleri unutmadı. LAV Pazarlama Direktörü Merve Atis, yaptığı açıklamada, AÇEV’in depremden etkilenen çocuklar, ebeveynler ve kadınlar için bölgede yürüttüğü çalışmalara destek olmak istediklerini söyledi. Atis, “Annelerin karşılıksız sevgi ve şefkat dolu kocaman kalbinden ilham alarak, ‘Büyük bir kalp hepimize yeter’ dedik. Tüm tüketicilerimizi de bu hareketin bir parçası olmaya davet ediyoruz.” dedi. AÇEV ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, LAV’a teşekkür ederek, “Anneler Günü’nde deprem bölgesindeki anneleri unutmayan LAV’a çok teşekkür ederiz. Bu anlamlı destek hareketiyle AÇEV’in deprem bölgesinde yürüttüğü çalışmalara katkı sağladılar.” ifadelerini kullandı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 14-05-2023 13:06
LAV’dan Anneler Günü’nde AÇEV’e Anlamlı Destek

LAV, Anneler Günü’nü Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde gerçekleştirdiği bir destek hareketiyle kutladı.

AÇEV’in depremden etkilenen çocuklar, ebeveynler ve kadınlar için bölgede yürüttüğü çalışmalara katkı sağlayan LAV, Anneler Günü kapsamında tüm tüketicileri de bu hareketin bir parçası olmaya davet etti. 

Annelerin karşılıksız sevgi ve şefkat dolu kocaman kalbinden ilham alan LAV, “Büyük bir kalp hepimize yeter” diyerek, 12-14 Mayıs günleri arasında 20 ilde 104 noktada tüm LAV ürünlerinin satışından elde edilecek geliri AÇEV’e aktarıyor. LAV, Vakfın deprem bölgesinde yürüttüğü çalışmalara katkıyı hep birlikte daha da büyütmek adına çağrıda bulundu.

LAV Pazarlama Direktörü Merve Atis, çocukların, ebeveynlerin ve kadınların öncelikle depremin akut etkilerinin sürdüğü dönemde psikososyal olarak desteklenmeleri ve oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi; anne babaların ebeveynlik rollerinde güçlenmeleri ve bu süreçte çocuklarını destekleme becerileri kazanmaları;  kadınların ve annelerin güçlenmelerinin sağlanması adına çalışmalar yürüten AÇEV ile el ele verdiklerine dikkati çekti.

Atis, 12-14 Mayıs günleri arasında 20 ilde 104 noktada tüm LAV ürünlerinin satışından elde edilecek geliri AÇEV’e aktaracaklarını söyledi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR