Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 09:44

LÖSEV Gala: Nilüfer'in Performansı

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Antalya'da 25. yılını muhteşem bir gala gecesi ile taçlandıracak. 8 Kasım’da 25. doğum gününü kutlayan LÖSEV bu akşam gala gecesi ile farkındalık çalışmalarını kitlelere duyuracak. Bu özel gala gecesi Antalya Cosmos Theatre’da düzenlenecek.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 15-11-2023 13:34   Güncelleme : 15-11-2023 23:43
LÖSEV Gala: Nilüfer'in Performansı

Bu özel gecede kokteyl ve müzik dinletisi ile başlayacak, LÖSEV’in çeyrek asırlık mücadelesi konuklarla paylaşılacak. Gece, LÖSEV’in bu uzun yolculuğundaki kilometre taşlarına odaklanacak.

Tedavisi tamamlanan çocukların etkileyici dans gösterisinin ardından ünlü sanatçı Nilüfer sahne alacak. Nilüfer'e, LÖSEV’in hastalık sürecinde zorluklar yaşayan çocukların yaşam motivasyonunu artırmak ve özgüvenlerini tazelemek amacıyla oluşturduğu Lösemili Çocuklardan oluşan koro eşlik edecek. Gecede ayrıca, LÖSEV’in bir kuruluşu olan LSV Eğitim Kurumları öğrencilerinin özel dans gösterisi yer alacak.

Gala gecesinde, LÖSEV’in çalışmalarına destek veren ve lösemi ile çocukluk çağı kanserleri konusundaki toplumsal farkındalığı artıran kişilere, LÖSEV tarafından "Çeyrek Asır Ödülü" takdim edilecek. Bu ödül, LÖSEV'in 25 yıllık mücadelesine katkıda bulunan önemli isimlere bir teşekkür niteliği taşıyacak.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR