Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 05:26

MAMAK’TA 160 KONUT HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

15 yıldır yuvalarından ayrı kalan hak sahiplerinin yeni evlerine kavuşturulması için yapımına başlanan Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 160 konut hak sahiplerine teslim edildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-05-2023 11:55
MAMAK’TA 160 KONUT HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Törende konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Allah sevdiklerinizle hep birlikte kazasız belasız oturmayı nasip etsin. Maalesef bizden önceki dönemin öncelikleri başka yerler olmuş, milletin parasını götürüp çöp projelere yatırmışlar. Halkın sağlığını, halkın canını öncelemek belediyenin asli yapması gereken görevlerdir” dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte kangrene dönen sorunları tek tek çözüme kavuşturmaya devam ederken, Mamaklıların yıllardır hasretle beklediği konutların inşaat çalışmalarını da sürdürüyor.

Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ilk etabında bulunan 782 konut ve ticaret alanının inşaat çalışmaları sürerken, bu etapta yapımı tamamlanan 160 konut noter huzurunda gerçekleşen kura töreni ile hak sahiplerine teslim edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen kura törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra ABB Bürokratları ve hak sahipleri katıldı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR