Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:37

Manisalı Sultanlar, İstanbul'a Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kadınlar Voleybol 2.Ligi. 6. Grupta liderliğini koruyan ve üst üste aldığı galibiyetlerle play-off’a katılmayı garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 28 Ocak Pazar günü Saat: 19:00’da deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 11:44
Manisalı Sultanlar, İstanbul'a Hazırlıklarını Sürdürüyor

Maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren yeşil beyazlılar, Perşembe günü de Akhisar Belediyespor ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Saat:18:30’da hazırlık maçı oynayacak. Geçtiğimiz haftayı ligde bay geçen Büyükşehir’in Sultanları 2 hazırlık maçı oynayarak play-off ateşini de yaktı.

Takımdaki moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirten Baş Antrenör Caner Doğançay, “Ligde son 3 maçımıza çıkacağız. Play-off’a katılmayı garantilesek de bu maçlarımıza da galibiyet hedefi ile çıkacağız. Bay geçtiğimiz geçen hafta da 2 hazırlık maçı oynadık. Birlik ve beraberlik içerisinde genç ve tecrübeli isimlerimiz ile hem ligi galibiyetlerle kapatmak hem de play-off karşılaşmalarına en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR