Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:12

Mardin'in Ramazan Sokağı Yeniden Hizmette

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en güzel yaşandığı Ramazan Ayında, bu değerlerin yansıtılarak kalıcı hale gelmesini sağlamak, Ramazan Ayının havasına uygun oyun, eğlence, yarışma, ikram gibi aktivitelerle iftar ve teravih sonrasını eğlenceli hale getirmek adına 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında Mardin Ramazan Sokağı kuruldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 08:48
Mardin'in Ramazan Sokağı Yeniden Hizmette

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, MARMEK, Halk Eğitimi Merkezi, Olgunlaşma Enstitüsü, Mardin Üreten Kadın Kooperatifi, Kekik kooperatifi, İstasyon ADEM ve Sanat Akademisi gibi çeşitli kurum ve kuruluş Ramazan Sokağı'nda ramazan ayı boyunca hizmet verecek.

Çocuk ve gençlere yönelik çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra çeşitli gösterilerle eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağını ziyaret eden vatandaşlara yönelik Ramazan şerbeti, pamuklu şeker, tatlı gibi çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Paylaşmanın ve beraberliğin en üst perdeden yaşandığı Ramazan Sokağına çocuklar, gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlar davetlidir.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR