Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:54

Marka Reklam Ajansı Başkanı Fikret Bekmezci'den Sosyal Medyada Doğru İletişim Tüyoları

Günümüzde neredeyse herkesin bir hesabının bulunduğu sosyal medya ağları artık sosyalleşmek ve iletişim kurmaktan öte geçerek marka ve şirketler için hayati önem taşır hale geldi.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 10-01-2024 13:16
Marka Reklam Ajansı Başkanı Fikret Bekmezci'den Sosyal Medyada Doğru İletişim Tüyoları

Fikret Bekmezci, markaların sosyal medyada müşteri kaybını önlemek ve yeni müşteriler kazanmak için önemli stratejiler ve tüyolar paylaştı.

Marka Reklam Ajansı Başkanı Fikret Bekmezci, markaların sosyal medyada doğru iletişim stratejileri oluşturmasının önemine vurgu yaparak, müşteri kaybını önlemenin ve yeni müşteriler kazanmanın yollarını açıkladı.

Bekmezci'nin paylaştığı önemli tüyolar şu şekilde:

  1. Müşteriyle Birebir İletişim: Bekmezci, sosyal medyada müşteri kaybının, yapılan her hatadan kaynaklandığını belirtti. Müşteriyle birebir iletişim kurmanın, doğru iletişim stratejileri oluşturmanın yeni müşteriler kazanmada etkili olduğunu ifade etti.

  2. Samimiyet ve Netlik: Sosyal medyada kullanılan dilde samimiyet ve netliğin önemine değinen Bekmezci, markaların içten ve anlaşılır bir dil kullanarak müşterilerle bağ kurmalarının önemli olduğunu söyledi.

  3. Otomatik Mesajlardan Kaçının: Bekmezci, otomatik mesajların markalara müşterilerle aralarındaki bağın zayıf olduğu imajını verebileceğini belirtti. Müşterilere özel, manuel iletişimin daha etkili olduğunu vurguladı.

  4. İsim Kullanımı ve İlgili Emojiler: Müşterilere hitap ederken isim kullanmanın ve ilgili emojileri kullanmanın iletişimi daha kişisel ve etkileşimli hale getireceğini paylaştı.

Fikret Bekmezci, sosyal medyanın marka iletişiminde doğru stratejilerle kullanılmasının, müşteri memnuniyetini artırarak marka imajını güçlendireceğine vurgu yaptı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR