Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 12:27

MASKİ Kurban Bayramı için uyarıda bulundu

Kurban atıklarını dere yatakları, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarına atılmaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Kurban atıklarının hem insan hem de çevre sağlığına ciddi zararlar verdiğini belirterek vatandaşlardan bu konuda duyarlı davranmalarını istedi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-06-2023 14:02   Güncelleme : 24-06-2023 14:02
MASKİ Kurban Bayramı için uyarıda bulundu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kurban Bayramında insan ve çevre sağlığının korunması noktasında vatandaşlara uyarılarda bulundu. Aslay, vatandaşların kurban atıklarını dere yatakları, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarına atması durumunda çevreyi ve insan sağlığını olumsuz etkileyeceğini belirtti. Bu durumun salgın hastalıklara da neden olabileceğini ifade eden Aslay, altyapının sağlıklı çalışmamasına neden olacağını vurguladı.

Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarına her türlü çöpün atıldığını tespit ettiklerini ifade eden Genel Müdür Aslay, “Kurban Bayramını en iyi şekilde geçirmek amacıyla her kesimin duyarlı davranması gerekmektedir. İdare olarak bizler gerekli tüm önlemleri alıyoruz ve bayram süresince de ekiplerimiz sahadaki çalışmalarını sürdürecek. Ancak kurban atıklarını dere yatakları, mazgallar, atık su ve yağmur suyu hatlarına atmamaları konusunda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve hassasiyet göstermeye davet ediyorum” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR