Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:25

Mehmet Çevik'ten Kadınlar İçin Konser

20 yıla yakın süredir aralıksız sahnelerde olan Mehmet Çevik, bu kez şarkılarını yalnızca kadınlar için söyledi. KADINA UZANAN ELLER KIRILSIN! Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Çevik, Dünya Kadınlar Günü’nde yalnızca kadınlar için sahnede olmaktan duyduğu mutluluk ve gururu dile getirdi. Artık kadına yönelik şiddetin son bulmasını dileyen Çevik, “Kadınlar çiçektir. Onlara uzanan eller kırılsın. Kadınlar üzülmeyi değil, gülmeyi eğlenmeyi hak ediyor” dedi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 08-03-2024 09:27
Mehmet Çevik'ten Kadınlar İçin Konser

Eşi Gizem Çevik’in Bursa’da Özlüce Davet’te organize ettiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Galası’nda sahneye çıkan Mehmet Çevik, muhteşem bir şova imza attı. Yüzlerce kadının katıldığı gecede sahneye dansçıları eşliğinde çıkan Çevik, coşkuyu doruğa taşıdı.

KADINA UZANAN ELLER KIRILSIN!

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Çevik, Dünya Kadınlar Günü’nde yalnızca kadınlar için sahnede olmaktan duyduğu mutluluk ve gururu dile getirdi. Artık kadına yönelik şiddetin son bulmasını dileyen Çevik, “Kadınlar çiçektir. Onlara uzanan eller kırılsın. Kadınlar üzülmeyi değil, gülmeyi eğlenmeyi hak ediyor” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR