Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:07

Nevşehirli Kadınlara Mehmet Savran'dan Güzel Haber

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi olarak kadınlara yönelik hayata geçirdikleri projelere bir yenisini daha ekleyerek Nevşehir Belediyesi Kadın Aktivite ve Sanat Merkezi’ni kuracaklarını açıkladıBaşkan Adayı Dr. Mehmet Savran, öğrenciler ve emeklilerin ardından kadınlar için de projesini açıkladı. Sanattan spora, sağlıktan eğitime kadar Nevşehirli kadınların hayatına değer katacak Kadın Aktivite ve Sanat Merkezi’ni Nevşehir’e kazandıracaklarını açıklayan Savran, kadınlara yönelik geniş içerikli kültürel ve sosyal aktivitelerin de yapılacağı merkezde kadınların toplantılar düzenleyebileceklerini ve kahvaltı etkinliklerinde hoş vakitlerini geçirebileceklerini söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-02-2024 09:15   Güncelleme : 06-02-2024 09:15
Nevşehirli Kadınlara Mehmet Savran'dan Güzel Haber

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde toplumun her kesimi için farklı projelerle sahaya çıkan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, öğrenciler ve emeklilerin ardından kadınlar için de projesini açıkladı.

Sanattan spora, sağlıktan eğitime kadar Nevşehirli kadınların hayatına değer katacak Kadın Aktivite ve Sanat Merkezi’ni Nevşehir’e kazandıracaklarını açıklayan Savran, kadınlara yönelik geniş içerikli kültürel ve sosyal aktivitelerin de yapılacağı merkezde kadınların toplantılar düzenleyebileceklerini ve kahvaltı etkinliklerinde hoş vakitlerini geçirebileceklerini söyledi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR