Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 MART Perşembe 22:33

OEDAŞ, Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü’nü aldı.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), fırsat eşitliği alanında 2019 yılında hayata geçirdiği Enerjimiz Eşit projesi ile kazandığı Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü’nü aldı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 25-05-2023 13:41   Güncelleme : 25-05-2023 13:41
OEDAŞ, Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü’nü aldı.

Kadın Dostu Markalar Platformu’nun İstanbul’da İş Sanat Kültür Merkezi’nde düzenlediği ödül törenine OEDAŞ yöneticileri katılım gösterdi.

Şirket adına ödülü alan OEDAŞ Fuat Celepci, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UNGC) ve Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi İlkeleri (WEP’s) imzacısı olduklarını hatırlatarak, “Bunun verdiği sorumlulukla sektörümüzde ve etkili olduğumuz her alanda fırsat eşitliğine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz enerji sektörü, kadın istihdamının düşük olduğu sektörler arasında yer alıyor, bu konuda bir önyargı var. İşte biz bu önyargıları kırmak üzere meslek lisesi sıralarından başlayarak kız çocuklarını ve üniversiteli gençlerimizi sektöre kazandırmak için çeşitli projeler yürütüyoruz. Fırsat eşitliği temelinde yaptığı değerli çalışmalarla farkındalık yaratan Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından bu ödüle layık görülmek bizim için büyük bir onur. Sektörümüzde fırsat eşitliği sağlanıncaya kadar bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR