Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 15:40

Oğul, babasının FETÖ'ye karşı duruşunu hatırlattı ve sahip çıkılmadığı için sitem etti

"Aday gösterilmeyen eski başkan için oğlundan önemli iddia! Eyyübiye eski belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday listesinde yer almamasına bir tepki de oğlundan geldi. Oğlu Hüseyin Ekinci'nin, FETÖ'ye karşı duruş sergileyenlere sahip çıkılmadığı için sitem ettiği öğrenildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 13-04-2023 06:06   Güncelleme : 13-04-2023 06:13
Oğul, babasının FETÖ'ye karşı duruşunu hatırlattı ve sahip çıkılmadığı için sitem etti

 

Aday gösterilmeyen eski başkan için oğlundan önemli iddia!

ŞANLIURFA- Milletvekili aday listelerinde yer almayan adayların listelere tepki ve eleştirileri Şanlıurfa'da sürüyor.

Geçtiğimiz gün Eyyübiye Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti’den milletvekili aday listesinde yer almayışını “Özelde Eyyübiye adına olmak üzere Şanlıurfa'mıza hizmet için talipli olduğumuz temsil hakkı 400 bin nüfuslu ilçemize tanınmamıştır” sözleriyle eleştirmişti. Ekinci'ye destek oğlu Hüseyin Ekinci'den geldi.

Oğul Ekinci, 15 Temmuz'da meydana çıkan ve AK Parti İl Başkanlığı binasında darbeye karşı duran babasının o güne dair fotoğrafını paylaşarak FETÖ'ye karşı duruş sergileyenlere sahip çıkılmadığı için sitem ettiği öğrenildi. Ekinci, fotoğrafa "Tarih 15 Temmuz 2016, saat 22.30, yer AK Parti il binası önü… Ne olduysa bu fotoğraf karesinden sonra oldu ve halen de bu ceza bitmedi" notunu düştü."

 

The article reports that the son of former Eyyübiye Mayor Mehmet Ekinci has expressed his discontent with the fact that his father was not included in the AK Party's candidate list for Şanlıurfa province in Turkey. The son, Hüseyin Ekinci, allegedly criticized the party's failure to support those who stood against FETÖ (Fethullah Gülen Terrorist Organization), sharing a photo of his father standing against the coup attempt at the AK Party Provincial Headquarters on July 15, 2016. The article notes that Mehmet Ekinci had previously criticized his exclusion from the candidate list, stating that he was denied the right to represent his district of 400,000 people.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR