Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
30 NİSAN Salı 13:47

ORDU BÜYÜKŞEHİR İLÇELERİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-08-2023 13:11   Güncelleme : 19-08-2023 13:11
ORDU BÜYÜKŞEHİR İLÇELERİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

ÜNYE İLÇESİNDE 5 KM UZUNLUĞUNDAKİ MAHALLE YOLU ASFALT İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Yavi mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile toplam 5 kilometre uzunluğundaki güzergah emülsiyon asfalta kavuştu. Güzergah ayrıca, Hanyanı, Uğurlu ve  Tekkiraz mahallelerine de bağlantı sağlıyor.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle, büyük mutluluk yaşayan yöre sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: "Bizlere desteğini hiç esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Rabbimiz devletimize zeval vermesin. "

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR