Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:48

ORDU'YA TRT YORUMCULARI HAYRAN KALDI

TRT Spor ekranlarında seyirci ile buluşan “Teknik Analiz Programı” moderatörü ve yorumcuları Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Ordu’da Türk Futbolunu masaya yatırdı.

SPOR
Giriş Tarihi : 23-06-2023 13:20   Güncelleme : 23-06-2023 13:20
ORDU'YA TRT YORUMCULARI HAYRAN KALDI

TRT Spor’da yayınlanan “Teknik Analiz Programı” Moderatörü Hünkâr Mutlu, Eski SüperLig Hakemi Yorumcu Bünyamin Gezer ve Eski Futbolcu Yorumcu Tarık Üstün Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Ordu’da konferans verdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Daire Başkanları, spor camiası, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Düzenlenen program öncesi bir konuşma yapan Moderatör Hünkâr Mutlu, Ordu’nun güzelliklerine hayran kaldığını söyledi.

Ordu’nun her ülkenin bir güzelliğini aldığının altını çizen Mutlu, şu açıklamayı yaptı:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kıymetli büyüğümüz Dr. Mehmet Hilmi Güler’in davetlisi olarak Ordu’ya geldik. 2 gün boyunca şehri gezme fırsatımız oldu. Sayın Bakanımızın Ordu ile ilgili yaptıklarını görünce adeta başım döndü. Şuan bile yapılan bu çalışmaların halen etkisinden çıkamadım. İşimiz gereği çok sayıda ülke geziyoruz. Şuna kadar ben 60 ülkede bulundum. Ordu’nun Aybastı ilçesini görünce adeta Faroe Adalarını görmüş gibi oldum. Sahili görünce Fransa aklıma geldi. Yamaç paraşütü var, kayak başlamış yani dünyanın çeşitli ülkelerinden ne kadar güzellik varsa hepsi Ordu’da toplanmış. Sokaklar, caddeler ve yapılan çalışmalar Ordu’ya ayrı bir değer katmış. Ben bu güzellikleri Ordu’ya kattığı için Ordu’nun güzel iklimine, güzelliğine güzellik kattığı için Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve bütün çalışma arkadaşlarını kutluyorum.”

TÜRK FUTBOLU KONUŞULDU

Konferansın ilerleyen bölümlerinde, Türk futbolu başta olmak üzere Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Süper Lig, takımların son hazırlıkları başta olmak üzere A Milli takımın Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarında elde ettiği son iki maç değerlendirildi. Gerçekleştirilen konferans soru- cevap ile sona erdi.

BAŞKAN GÜLER TEŞEKKÜR ETTİ

Sporun Ordu’da her zaman destekçisi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gerçekleştirilen konferanstan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Güler, “Kıymetli spor adamlarını Ordu’da ağırlamak bizim için güzeldi. Bu sadece bir ısınma olsun. Tekrar Ordu’ya bekliyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılan “Teknik Analiz Programı” Moderatörü Hünkâr Mutlu, Eski Süper Lig Hakemi Yorumcu Bünyamin Gezer ve Eski Futbolcu Yorumcu Tarık Üstün’e Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından plaket verildi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR