Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:57

Özbeklerin Zeynep Bastık sevgisi

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan, Türki Cumhuriyetlerde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık dün gece Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te konser verdi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-06-2023 11:21   Güncelleme : 11-06-2023 11:21
Özbeklerin Zeynep Bastık sevgisi

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan, Türki Cumhuriyetlerde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık dün gece Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te konser verdi. Özbekler Zeynep Bastık’a büyük ilgi gösterdi…

İlk teklisi “Fırça”yı 2014’te yayınladığından beri kariyerinde büyük yol kat eden Zeynep Bastık artık uluslararası şöhrete sahip bir yıldız. Ünü sınırlarımızı aşan Bastık son şarkısı “Eyvah” ile sadece Türkiye’de değil, Türki Cumhuriyetlerde de büyük ilgi görüyor.

Zeynep Bastık dün akşam Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Palace of International Forums sahnesindeydi. Ülkenin en prestijli mekanı olan Palace of International Forums’da konser veren ilk Türk şarkıcı olan Bastık 1500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin çıkışında kulis kapısında bekleyen Özbek hayranları Zeynep Bastık ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Gördüğü ilgiyi karşılıksız bırakmayan Bastık herkesle tek tek poz verdi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR