AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret programının ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek ilçeye yönelik planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Anadolu Ajansı muhabiri Salih Darıcı ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Hüseyin Bozkurt ile yaptığı görüşmede Birecik’in gelişimi için önemli projelerin hazırlık aşamasında olduğunu belirten Pınarbaşı, özellikle ulaşım, sağlık ve adalet alanlarında ilçeyi yakından ilgilendiren yatırımların gündemde olduğunu ifade etti.
Birecik’e yapılması planlanan yeni köprü projesi, ulaşım yatırımları, sağlık alanındaki yeni hizmetler ve adli konularla ilgili projelerin üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirten Pınarbaşı, tüm bu projelerin detaylarının yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.
Bu kapsamda önümüzdeki günlerde geniş katılımlı ve kapsamlı bir toplantı düzenleneceğini ifade eden Pınarbaşı, söz konusu toplantıda Birecik için planlanan projelerin detaylarının kamuoyuna müjdeli haberler eşliğinde aktarılacağını dile getirdi.
Birecik’in gelişimi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Pınarbaşı, ilçeye yapılacak yatırımların sosyal ve ekonomik açıdan önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.
Milletvekili Pınarbaşı açıklamasının sonunda yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla da vatandaşların bayramını kutlayarak şu ifadeleri kullandı:
“Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın başta Birecikli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum. Birecik’imiz için daha güzel hizmetlerin hayata geçirilmesi adına çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”
