Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 10:33

Reza Zarrab, Eski Eşi Ebru Gündeş'in Şarkılarına Ambargo Koydu!

Amerika'da yaşamını sürdüren Reza Zarrab kendi yazdığı şarkıların artık eski eşi Ebru Gündeş tarafından söylenmemesi için harekete geçti. Ebru Gündeş artık o şarkıları okuyamayacak!

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-03-2023 14:06   Güncelleme : 07-03-2023 03:01
Reza Zarrab, Eski Eşi Ebru Gündeş'in Şarkılarına Ambargo Koydu!

Son zamanlarda Türkiye'de sık sık rüşvet iddiaları ve yasak aşk ile gündeme gelen Reza Zarrab, şimdi de eski eşi Ebru Gündeş'in albümlerinde okuduğu şarkılara ambargo koydu. Kendi bestesi ve sözleri olan "Sadece Sevdim" ve "Ölümsüz Aşklar" şarkılarının artık Ebru Gündeş tarafından sahnede ve televizyonda söylenmemesi için avukatlarına talimat verdi. Bu kararı almasında, eski eşi Gündeş'in kendisinden 20 yaş küçük bir iş insanıyla yeni bir aşka yelken açması ve kızları Alara için velayet davası savaşları etkili oldu.

İran asıllı Reza Zarrab, Türkiye'ye yerleştikten sonra Ebru Gündeş, İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü sanatçılar için arabesk şarkı sözleri yazarak, büyük bir başarı elde etmişti. Ayrıca besteci olarak da imzası bulunan Zarrab'ın "Eski Toprak" (Sibel Can) ve "Neden" (İbrahim Tatlıses) gibi şarkıları da popüler oldu. Ebru Gündeş'in "Evet" albümüne de "Sadece Sevdim" ve "Ölümsüz Aşklar" şarkılarını vermişti. Sanatçı Gündeş'in bu karar sonrasında nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR