Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 14:53

Saadet Partisinden Genç Aday: Vadettin Korkmaz

Saadet Partisi'nden adaylığını açıklayan Avukat Sabit Demir'in 3 gün önce adaylıktan çekildiği öğrenildi. Ancak yerine son günde Birecik Belediye Başkan adaylığını açıklayan Vadettin Korkmaz, ilçe yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, ilçe Saadet Partisi Başkanı Ramazan Yüksel'in referansıyla adaylığını açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 20:31   Güncelleme : 20-02-2024 21:03
Saadet Partisinden Genç Aday: Vadettin Korkmaz

Saadet Partisi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Birecik halkının yoğun isteği ve ilçe teşkilatının desteğiyle Vahdettin Korkmaz'ın adaylığının belirlendiği ifade edildi.

Korkmaz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunu olup, ayrıca Gaziantep Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi almıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda Uzman Arkeolog olarak görev yapmış, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki kültür kalıntılarıyla ilgili çalışmalarda bulunmuştur. 1995 doğumlu olan Korkmaz, evli ve bir çocuk babasıdır.

Korkmaz, 2023 Şubat ayından bu yana Saadet Partisi Birecik Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Adaylık açıklamasında, "İnşallah bu seçimleri kazanarak Birecik halkına hak ettiği hizmeti vereceğim" ifadelerine yer verdi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR