Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 MART Perşembe 13:31

Sakarya Büyükşehir ulaşımda yolcu ve trafik güvenliğini önemsiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımda kaliteyi artırmak amacıyla şoförlere yönelik düzenlenen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin envanterinde bulunan 12 ve 18 metre uzunluğundaki otobüslerin kullanıcı ve kullanıcı seviyesi bakım eğitimleri verildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 18-11-2022 17:35
Sakarya Büyükşehir ulaşımda yolcu ve trafik güvenliğini önemsiyor

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimler Haberleri">eğitimler, hem teorik hem de pratik alanda gerçekleştirdi. Kademeli olarak tüm şoförlere verilen eğitimlerde, araç dışı aksamlar, motor, akü, kalorifer sistemi, yangın söndürme sistemi ve yakıt su ayrıştırıcı ve filtre sistemlerine dair detaylı bir eğitim verildi. Eğitimlerin diğer bölümünde ise araç içi sistemlere dair bilgiler verildi.
Ayrıca kullanıcı tarafından yapılacak periyodik bakımlar, kontrol ve takip eğitimlerinin yanı sıra, araç üzerinde ekranda bulunan işaret ve uyarı butonlarının kullanımına dair noktalara da temas edildi. Programların sonunda ise eğitmenler, şoförlerin sorularını cevapladı. Ulaşımda yolcu ve trafik güvenliğini önemseyen Büyükşehir, ilerleyen süreçte eğitimlerini farklı konularda sürdüreceğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ulaşımda yolcu ve trafik güvenliği bizim için her şeyden önce gelir. Araçlarımızı komuta eden şoförlerimizin eğitimine de buna bağlı olarak ciddi bir önem veriyoruz. Yolculuk sırasında yaşanabilecek en ufak bir olumsuzluğa karşı nasıl bir aksiyon alınması gerektiği tüm personelimize anlatılıyor. Eğitimlerimizin kullanıcı ve kullanıcı seviyesi bakım eğitimleri kısmı tamamlandı. Önümüzdeki süreçte bu eğitimleri farklı alanlarda sürdüreceğiz” denildi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR