Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 19:29

SAMSUN BÜYÜKŞEHİRDEN KAHRAMANMARAŞTA HELVA İKRAMI

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ta Kadir Gecesi nedeniyle bin 500 afetzedeye, hem iftarda hem de cami çıkışında irmik helvası ve lokum ikram edildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-04-2023 16:24   Güncelleme : 18-04-2023 16:24
SAMSUN BÜYÜKŞEHİRDEN KAHRAMANMARAŞTA HELVA İKRAMI

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubatta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Enkaz kaldırma çalışmalarının yanında kurulan Gıda İşleme Merkezinde hergün afetzedeler için sıcak yemek ikramı devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi sebebiyle Kahramanmaraş kent merkezinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi bahçesinde ve Ravza Camii’nde teravih namazı sonrasında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlara irmik helvası ve lokum ile çocuklara şeker ikram edildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, deprem bölgesindeki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek “Afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Yaralar sarılana kadar, depremin izleri silinene kadar deprem bölgesinde olacağız. Tüm gayretimiz afetzede vatandaşlarımızın büyük felaketin verdiği zararları bir an önce ve hızla atlatmalarını sağlamalarına yardımcı olmak. Onları asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR