Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 21:34

Şanlıurfa Bozova'da Bina Çökmesi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 8 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki orta hasarlı binanın çökmesi sonucu meydana gelen trajik olayda, Cemile A. ve çocuğu hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. Cenazeler, incelemelerin ardından ailelere teslim edilecek. Olayın detayları henüz netlik kazanmamışken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Yaralılara acil şifalar dileriz.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 02-02-2024 03:30   Güncelleme : 02-02-2024 04:10
Şanlıurfa Bozova'da Bina Çökmesi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 8 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Deliler köyünde meydana gelen acı bir olayda, orta hasarlı bir binanın çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Olay, köyde bulunan ağır hasarlı binanın çökmesiyle gerçekleşti. Hayatını kaybedenler arasında Cemile A. ve çocuğu da bulunuyor. Yaralılar ise olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şanlıurfa Valiliği, olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, binanın çökme nedeni henüz netlik kazanmadı.

Olay, köy sakinleri arasında büyük bir üzüntü yaratırken, detayların ortaya çıkması bekleniyor. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ailelerine teslim edilecek.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR