Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:34

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine 265.000.000,00 TL yatırım bedeliyle 13 yeni aracı daha kazandırıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-01-2024 11:46
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığında araç kiralamaya son veren ve kendi öz sermayesiyle Araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 861 yeni iş makinası 192 yeni toplu taşıma aracı ve son teknoloji trambüslerle ulaşımda çığır açan bir şehir oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine 265.000.000,00 TL yatırım bedeliyle 13 yeni aracı daha kazandıran Başkan Beyazgül ile Büyükşehir Belediyesinin araç filosu daha da genişledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Nur Asoğlu, Başkan Beyazgül’ün talimatlarıyla alınan 13 adet aracın şartnameye uygunluğu ve kontrollerinin yapılması için oluşturulan komisyonla beraber İzmir’e giderek filoya eklenecek yeni araçları test etti.

Şanlıurfa’nın büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan 1 adet tam donanımlı vinçli kurtarma itfaiye aracı, 6 adet çok kapsamlı müdahale itfaiye aracı, 3 adet 32 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 2 adet 42 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 1 adet 60 Metre Tam Otomatik Hidrolik Merdivenli İtfaiye Aracı çok yakında Şanlıurfa’da hizmet vermeye başlayacak.      

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR