Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:40

Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı

Şanlıurfa'da şehirler arası otobüs terminalinde meydana gelen trajik olayda, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan silahlı bir kavga meydana geldi. Olayda ayrıca bir polis memuru da yaralandı ve toplamda 10 kişi yaralılar arasında yer aldı.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 06-04-2024 22:56   Güncelleme : 06-04-2024 23:03
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı

Şehirler arası otobüs terminaline gelen bir grup ile terminal içindeki bir firma yazıhanesinde bulunan kişiler arasında henüz belirlenemeyen nedenlerle başlayan anlaşmazlık, silah ve sopaların da kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Bu durum, terminal içerisindeki polis memurlarının müdahale etmeye çalıştığı bir kaos ortamı oluşturdu.

Haberin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, yaralılardan biri olan Halil Deveci hayatını kaybetti.

Yaralı bir polis memurunun durumunun ciddi olmadığı bildirilse de, diğer yaralıların durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Olayın, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiş olması, olayın detaylarının daha sonra netleştirilmesine yardımcı olabilir.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR