Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:04

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eğitim Toplantısının Ardından Öğrencilerle Buluştu

Vali Şıldak, eğitim değerlendirme toplantısının ardından öğrencilerle yapılan samimi buluşmayla, eğitimdeki kararlılığını ve öğrencilere verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-02-2024 14:39   Güncelleme : 20-02-2024 23:51
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eğitim Toplantısının Ardından Öğrencilerle Buluştu

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında Birecik ilçesinde düzenlenen eğitim değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı, Birecik Atatürk Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Vali Şıldak, kentin eğitim alanında istenilen seviyeye ulaşması için BİGEP'i hayata geçirdiklerini belirtti.

Vali Şıldak, Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin (BİGEP) Şanlıurfa'da eğitimi birinci öncelik olarak ilan ettiklerini vurgulayarak, "İlimizin bütün okullarında resmi ve özel tüm kurumlarımızda hayata geçirdiğimiz bu çalışmamız aslında Şanlıurfa'da eğitimi birinci öncelik olarak ilan ederek, bütün kesimlerin ilgisini çekmeyi ve bu alandaki çalışma temposunu yükseltmeyi, motivasyonu güçlendirmeyi hedefleyen bir sinerji oluşturma projesidir" dedi.

Vali Şıldak, Birecik ilçesinde yapılan eğitim değerlendirme toplantısında son bir aylık gelişmelerin değerlendirildiğine işaret ederek, BİGEP kapsamında yapılan deneme sınavları ve devamsızlık gibi konuların ele alındığını belirtti.

Toplantının ardından Vali Şıldak, öğrencilerle yakından ilgilenmek için okulun yemekhanesine geçti ve ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere, sorunlarını, sıkıntılarını ve gelecek planlarını sorması, öğrencilerle samimi bir iletişim kurmasını sağladı.

Vali Şıldak, yaptığı açıklamalarda eğitimin önemine vurgu yaparak, eğitimdeki başarıyı artırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Öğrencilerle yapılan bu samimi buluşma, Vali Şıldak'ın eğitim alanındaki kararlılığını ve öğrencilere verdiği önemi göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR