Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:08

Şanlıurfa'da 13 ilçede ve sel bölgesinde iftar çadırları kuruldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Valiliği himayelerinde düzenlenen iftar yemeğinde kentin 13 ilçesinden gelen Bin 444 muhtarla iftar sofrasında bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-03-2023 13:49
Şanlıurfa'da 13 ilçede ve sel bölgesinde iftar çadırları kuruldu

Şanlıurfa Valiliği himayesinde gerçekleşen iftar sofrası, şehrin 13 ilçesinden gelen muhtarları ağırladı.

Başkan Beyazgül, Ramazan ayında paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu sofrada yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın geçtiği zor günleri ve yaşanan felaketleri anlattı. Beyazgül, her iki felakette de muhtarlarla birlikte çalıştıklarını ve her türlü felaketi dayanışma ve birlik beraberlik içinde atlattıklarını vurguladı.

Felaketlerde GAMER'de yapılan toplantılarda şehrin tüm sorunlarının masaya yatırıldığını ve tüm kurumların ekiplerinin sahada görevlerini yaptıklarını belirtti.

Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın felaketlerle mücadelesinde herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini vurgulayarak, zaman zaman muhtarlarla birlikte çalıştıklarını ve su dağıtımı, temiz su temini noktalarında muhtarlıklar aracılığıyla vatandaşların kolay ulaşımını sağladıklarını ifade etti. Başkan Beyazgül ayrıca, bu birliktelik ve ekip ruhuyla sıkıntıları azalttıklarını ve yaraları sardıklarını belirtti. İftar çadırlarının 13 ilçede ve sel bölgesinde açıldığını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR