Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:50

Şanlıurfa'da bombalı eylem hazırlığında olan 4 terörist yakalandı. işte detaylar..

Güvenlik güçleri terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye bir darbe daha vurdu. Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda Suriye'den eylem talimatı alan terörist ve onunla bağlantılı 4 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2022 04:01
Şanlıurfa'da bombalı eylem hazırlığında olan 4 terörist yakalandı. işte detaylar..

PKK/YPG'nin talimatı ile Suriye'nin Ayn El-Arap kentinde eylem hazırlığında olduğunu itiraf eden teröristler yakalandı. ..

Suriye'nin Ayn El-Arap kentinden terör örgütü PKK/YPG'nin talimatı ile Şanlıurfa'da silahlı ve bombalı eylem hazırlığında olan terörist ile ona yardım eden 3 kişi yakalandı. Şüphelilerden biri sorgusunda bombalı eylem talimatı aldığını ve bunun için eğitim gördüğünü itiraf etti.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Suriye'nin Ayn El- Arab kentinden terör örgütü PKK/YPG'li bir teröristin Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalıştığını belirledi.

Suriye uyruklu olduğu belirlenen terörist başarılı operasyonla yakalandı. Bombalı eylem engellendi Terörist sorgusunda, terör örgütünden almış olduğu talimatla Şanlıurfa'da bombalı eylem yapmak için gönderildiğini itiraf etti. Derinleştirilen soruşturmada teröristle bağlantılı olduğu tespit edilen 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 



ŞANLIURFA - URFA HABERLERİ

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR