Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 02:17

Şanlıurfaspor, Bursa İnegöl: 1-1

2.ligde geçen hafta Afjet Afyonspor’u son dakika golü ile mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Şanlıurfaspor, Bursa İnegöl takımıyla yenişemedi: 1-1 Sarı yeşilliler bu maçı kazansaydı ligde kalışını ilan edecekti, olmadı. Galibiyet 88’inci dakikada bir anlık zaaf yüzünden kaçtı.Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar var ancak gol yok.

SPOR
Giriş Tarihi : 29-04-2021 00:59
Şanlıurfaspor, Bursa İnegöl: 1-1
"

İkinci yarıya  Şanlıurfaspor çok hızlı başladı. 49’uncu dakikada gelişen Şanlıurfaspor atağında Süleyman Luş’un ortasını iyi takip eden Gökdeniz kafayla takımını öne geçirdi: 0-1

İkinci yarıda tüm hatlarıyla gol arayan ev sahibi takım, 88. dakikada öne geçti. Bu dakikada sol kanattan Erdem’in ceza sahamıza gönderdiği topu hem defans oyuncularımız hem de kalecimiz uzaklaştıramadı, Abdulkadir Kuzey kale alanında yükseldi, kafayla skora denge getiren golü attı 1-1

Sancaktepe ve Gümüşhane mağlup olunca düşme potasındaki takımlarla arasındaki puan farkını 5’e çıkaran Sarı yeşilliler, 2 Mayıs Pazar günü sahasında Niğde Anadolu FK takımını ağırlayacak. Ceylanlar bu maçı kazanırsa son hafta oynayacağı maçın formaliteden öte bir anlamı olmayacak.

Şanlıurfaspor ligi 8 Mayıs 2021 günü Ergene Velimeşespor maçıyla tamamlayacak. Artık ligde kaldık diyebiliriz, tabi olağanüstü bir durum yaşanmazsa.

     
Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR