Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 00:01

Sarıgöllü Kadınların Manisa Turu Heyecanı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan ve Manisa’nın ilçelerinde yaşayan kadınların Manisa’nın tarihi, doğal ve turistik güzelliklerini görme fırsatı buldukları “Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi” devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2023 10:52
Sarıgöllü Kadınların Manisa Turu Heyecanı

Proje kapsamında Sarıgöl ilçesinde yaşayan 90 kadın, Manisa Büyükşehir Belediyesinin misafiri olarak Manisa’yı daha yakından tanıma fırsatı buldu. Şehzadeler ilçesinde bulunan Masal Park’ta Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları Fırat Özcan, Onur Pabuççuoğlu, Sibel Alkın Kedersiz ile Soyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve rehber tarafından karşılanan Sarıgöllü kadınlar, ilk olarak Masal Park’ı gezdi.

Ardından Tıp Tarihi Müzesi ile Sultan Camii’ni gezen kadınlar, akabinde Mimar Sinan’ın Manisa’daki tek eseri olan Muradiye Camii’ni ziyaret etti. Öğle yemeğinde de ağırlanan Sarıgöllü kadınlar sonrasında Mevlevihane, Kadınlar Kahvesi’ni de ziyaret ettiler. Akabinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çanakkale Şehitler Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Atatürk Gençlik Merkezi ve Atatürk Kent Parkı’nı da gezen Sarıgöllü kadınlar, Manisa’ya hayran kaldı. Kadınlar, kendilerini Manisa’da konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR