Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 11:09

SASKİ deprem bölgesinde aralıksız şekilde hizmet veriyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Hatay İskenderun’da başlattığı çalışmalar ile depremden etkilenen afetzedelerin hayatının normale dönmesi ve yaralarının bir nebzede olsa sarılması için deprem bölgesinde aralıksız şekilde hizmet veriyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2023 16:07
SASKİ deprem bölgesinde aralıksız şekilde hizmet veriyor

Adıyaman’a kurulacak konteyner kentin altyapısını neredeyse tamamlamak üzere olan SASKİ ekipleri yeni başlattığı çalışmalar ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay İskenderun’a kurulacak olan konteyner kentin altyapı çalışmalarını da başlattı. Bölgede devam eden yoğun çalışmaların kısa süre de tamamlanacağı bildirildi.

Kurulacak olan konteyner kentlerin altyapı imalatlarına devam eden ekipler, ″Öncelikle Adıyaman ilimizde kurulacak olan konteyner kentin altyapısını sıfırdan yapmaya başladık. Yoğun şekilde sürdüğümüz altyapı çalışmalarının sonuna geldik. Bugün ise Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay İskenderun’da depremzede vatandaşlarımıza hizmet edecekkonteyner kentin altyapı çalışmalarını başlattık. Kısa sürede tamamlayacağımız çalışmalar ile vatandaşlarımızı sorunsuz şekilde içme suyu ve kanalizasyon hatları ile buluşturacağız” ifadeleri kullanıldı.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR